Pogoji poslovanja

S prijavo na e-novice (obveščanja o ponudbi, dogodkih, aktivnostih, aktualnih temah, poslovnih priložnostih in tudi o morebitni odsotnosti), poslanim povpraševanjem ali prijavo na seminar, delavnico, coaching ali druge dogodke omogočite Pajk Poloni s.p., Pražakova 12, 1000 Ljubljana, da zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke v skladu z veljavnimi predpisi.

OBDELAVA PODATKOV

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi (ime, priimek in elektronski naslov). Osebne podatke potrebujemo za pošiljanje e-novic.

Z oddajo povpraševanja ali prijave na seminar, delavnico, coaching ali druge dogodke se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi (ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka).  Osebne podatke potrebujemo, da vam lahko podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo prijave ali storitve.

S prijavo na e-novice ali z oddajo povpraševanja ali prijave na seminar, delavnico, coaching ali druge dogodke, privolite, da se osebni in drugi podatki, zbrani v okviru izvajanja naših storitev ali med drugimi oblikami komunikacije z nami lahko zbirajo, shranjujejo, dopolnjujejo in uporabljajo za zgoraj navedene namene. Privolitev je prostovoljna in jo lahko kadarkoli prekličete. To lahko storite prek povezave, ki je obljavljena na koncu vsakega našega sporočila, ki vam ga pošljemo ali prek elektronske pošte info@pajkpolona.si. Pajk Polona s.p. bo hranil vaše podatke do vašega preklica oziroma do poteka zakonskega roka, predpisanega za hrambo teh podatkov. Dostop do vaših osebnih podatkov in pravico do njihove obdelave za točno določene namene, ki ste jih izbrali, imajo samo za to pooblaščeni od Pajk Polona s.p. Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli delili s tretjimi osebami ali družbami (razen v primerih, kjer bi nas k temu izrecno zavezoval zakon).

NAMEN

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen razen v primeru vašega izrecnega soglasja.

PRAVNA PODLAGA

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega izrecnega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

SHRANJEVANJE PODATKOV

Zbrane osebne podatke hranimo do trenutka, ko nam sporočite, da ne soglašate več s hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov oz. največ toliko časa, kolikor je potrebno, da se doseže namen, za katerega se obdelujejo, ali da zadovoljimo zakonske ali pogodbene zahteve.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen v primeru vašega izrecnega soglasja.

VAŠE PRAVICe

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@pajkpolona.si

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Pajk Polona s.p. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.