O meni

Sem Polona Pajk, pravnica, ki sem najprej po naključju, nato pa iz nuje, da sem si pomagala, zašla v energijske vode. In ko odkriješ nekaj tako preprostega, a mogočnega, se začnejo fenomenalne spremembe. Res je, nikoli nisem bila tipična pravnica in nikoli se nisem bala biti drugačna. Sem radovedna, zanimajo me različne stvari in rada se postavim na glavo. Tako v vsakdanjem življenu kot pri jogi. A rada tudi stojim z nogami trdno na tleh. Z vsake perspektive je svet drugačen, a fascinanten in lep, naša obzorja pa se širijo. Rada upravljam življenje znotraj okvirjev, še raje pa raziskujem izven njih.

Na lastni koži sem izkusila, kako je, če se ti sesujeta zdravje in življenje. Kako pomembno je takrat verjeti vase, biti močan a ranljiv hkrati. In kako pomembno je takrat imeti ob strani osebo, ki te razume in spodbuja. Da znaš in zmoreš. Da ti pokaže prve korake k spremembi. In ker imam rada ljudi in rada pomagam pri reševanju izzivov, z največjim veseljem svoje znanje ter sposobnosti usmerjam v  delo s tistimi, ki želijo dvig energije, transformacijo misli, čustev, telesa in doseganje željenih življenjskih rezultatov. Preko individualnih coachingov in delavnic.

Ker se nenehno razvijam, je vsake toliko časa potreben reset. V zadnjem obdobju spet resetiram sebe, svoje programe in pripravljam novo spletno stran. Zato v tem trenutku lahko dobite več informacij o QUANTUM TOUCH tehniki, mojih drugih delavnicah ali coachingih tako, da mi pišite na info@pajkpolona.si ali po telefonu 030 328 372. Novi programi bodo na voljo kmalu.