Delavnice

QUANTUM-TOUCH® DELAVNICA

Z energijsko tehniko QUANTUM TOUCH sem svojo bolezen in stres transformirala v zdravje. Moč QUANTUM TOUCH tehnike sem spoznala po “naključju”. Kako? Ameriška učiteljica joge mi je z njo “poravnala” skoliozo in boke. Le z energijo, brez fizičnih manipulacij. Vem, da se sliši noro, ampak….To je bil očitno najlažji način, da racionalistu kot sem bila, vesolje pokaže in dokaže, kaj se da narediti z energijo in ljubeznijo. Ter da je svet veliko širši in mogočnejši od nam poznanih mentalnih okvirov. Obožujem razum, z njim ni nič narobe, še kako potreben in zaželen je, a poskrbeti moramo za vse naše dele. Za ravnovesje misli, čustev, fizičnega telesa in naše duše. V šolah poskrbijo večinoma le za naš miselni del, za ostalo moramo poskrbeti sami. Nihče nas ne nauči dvigniti si energijo, vibracijo. Nihče nas ne nauči, kako spustiti neprijetna čustva in it naprej radostni in lahkotnejši. Nihče nas ne nauči, kako z mislimi vplivati na čustva in energijo. Nihče nas ne nauči, kako rasti kot človek. Ko sem s QUANTUM TOUCH tehniko odkrila svojo moč, sem se zaljubila za vedno. Quantum Touch mi je pokazal, da se spremembe lahko zgodijo tudi takoj in z lahkoto.

Zato je eno izmed mojih poslanstev učenje QUANTUM TOUCH tehnike.

Sem edina licencirana učiteljica in terapevtka Quantum-Touch tehnike v Sloveniji, po dogovoru pa učim Quantum Touch tudi v tujini.

Tu sem zato, da vas podprem in pomagam premostit vaše izzive. Za začetek tako, da začutite sebe in zvišate lastno energijo s QUANTUM TOUCH tehniko. Zakaj? Prvi ključ do uspeha je zadosten dvig lastne vibracije in pravilno usmerjene misli. Takrat se začnejo premiki, spremembe, ne stojimo več na mestu, blokade se rahljajo, odkrivamo nove poti, vzpostavimo pretočnost v telesu in čustvih. Sprožimo transformacijo telesa, misli in čustev.

Na QUANTUM TOUCH delavnici vas naučim zavedanja, čutenja in upravljanja z lastno življenjsko energijo, kako jo povežete z dihanjem in dvignete svojo vibracijo. S tem aktivirate lastno transformacijo in zdravljenje fizičnega telesa in čustev.

Za več informacij o QUANTUM TOUCH delavnici mi pišite na info@pajkpolona.si

Love the life you live and live the life you love.

Življenje je v tvojih rokah. Energija je v tvojih rokah.  

Si želite tudi vi več energije, zdravja in višje vibracije?

Rada delam z ljudmi, ki si želijo spremembe, več radosti ter lahkotnosti v življenju. Rada delam z ljudmi, ki so tako pogumni, da rečejo “Dovolj je, ne grem se več tega”. Ki grejo v akcijo in poiščejo rešitve. Verjamem v večno učenje. Stik s samim seboj. Odklepanje starih vzorcev in nerazrešenih čustev ter spuščanje le-teh. V skok v višjo vibracijo, v svobodne dele sebe. Rada prižigam upanje, moč in vero posameznika v njegove potenciale. Rada vsakemu, ki se odloči za spremembo, stojim ob strani pri njegovem prebujanju in razvoju.